Termeni si conditii

1. Acest site www.imigrari.ro (numit în continuare „Site”) este deţinut şi folosit de Cabinet de avocat Andreea Iulia Manolica, un cabinet individual constituit si care functioneaza conform legislatiei privind exercitarea profesiei de avocat, aplicabila in Romania, inregistrat si autorizat de catre Baroul Bucuresti.

2. Scopul acestui Site este de oferi utilizatorilor informaţii în legătură serviciile oferite de catre noi, partenerii contractuali, colaboratorii nostri, politicile şi practicile noastre în activitatea pe care o desfasuram.

3. Utilizarea continutului acestui Site va respecta termenii si conditiile mentionate in cele ce urmeaza. Prin simpla accesare a acestui Site, ati agreat neconditionat aceste conditii de utilizare.

4. Ne rezervam dreptul de a modifica si/sau de a completa oricand termenii si conditiile de utilizare a acestui Site, fara vreo notificare in prealabil. Orice modificare si/sau completare va intra in vigoare in momentul afisarii lor in cadrul acestui Site.

5. Acest Site contine si date si informatii de natura juridica. Orice astfel de informatie, continuta in orice tip de material si/sau pusa doar la dispozitie de catre noi, va fi considerata ca avand in mod exclusiv o natura generala si un scop informativ, fara a fi interpretata in sensul furnizarii unui serviciu de asistenta juridica.

6. Toate materialele expuse pe acest site sunt proprietatea Cabinetului de avocat Andreea Iulia Manolica, incluzand, fara a se limita la, drepturi de autor, marci inregistrate etc. Orice utilizator al acestui Site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca, transmita sau distribuie in orice fel, orice parte sau intregul continut al acestui Site, fara acordul prelabil in scris oferit de catre noi.

7. In vederea asigurarii unei bune functionari si a unei maxime securitati a acestui Site, noi depunem toate eforturile in acest sens. Nu garantam si nu ne asumam nici o obligatie ca acest Site va fi permanent operational si lipsit de orice defecte functionale. Totodata, dorim sa va precizam ca nu garantam in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte date si/sau materiale puse la dispozitie pe acest Site nu contin virusi. In acest sens, rugam ca orice persoana care acceseaza si utilizeaza acest Site, sa foloseasca un program antivirus.

8. Orice diferend sau litigiu in legatura cu accesarea, continutul sau utilizarea acestui Site vor fi guvernate de legea romana. In cazul unui eventual litigiu, competenta apartin exclusiv instantelor judecatoresti din Romania.
In cazul in care vor fi anulate prevederi din termenii si conditiile acestui Site printr-o hotarare judecatoreasca, celelalte prevederi vor ramane valabile, producandu-si in continuare efectele.
 
 

[ultimate_gdpr_terms_accept]