Specialisti in Imigrari

S-a decis reluarea activitatii de relatii cu publicul la Inspectoratul General pentru Imigrari

RELUAREA ACTIVITĂȚII DE RELAȚII CU PUBLICUL LA STRUCTURILE INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

┬áActivitatea de primire ╚Öi eliberare a documentelor, pe linia acord─ârii sau prelungirii dreptului de ╚Öedere ╚Öi ├«nregistr─ârii reziden╚Ťei cet─â╚Ťenilor europeni, se reia, ├«ncep├ónd de ast─âzi, la toate structurile de imigr─âri. Accesul persoanelor ├«n interiorul spa╚Ťiilor de lucru cu publicul se face cu respectarea indica╚Ťiilor poli╚Ťi╚Ötilor, a marcajelor ╚Öi a regulilor de distan╚Ťare social─â, iar purtarea m─â╚Ötilor de protec┼úie este obligatorie.

┬á ┬á ┬á ┬á ┬á Reamintim cet─â╚Ťenilor str─âini ╚Öi europeni c─â au la dispozi╚Ťie 90 de zile, de la data ├«ncet─ârii st─ârii de urgen╚Ť─â, pentru a efectua demersurile necesare de ├«nregistrare ╚Öi de preschimbare a documentelor care au expirat ├«n aceast─â perioad─â.

 

Inspectoratul General pentru Imigr─âri a reluat, ├«ncep├ónd de ast─âzi, 18 mai a.c., ├«ntreaga activitatea de primire ╚Öi eliberare a documentelor, pe linia acord─ârii sau prelungirii dreptului de ╚Öedere ╚Öi ├«nregistr─ârii reziden╚Ťei cet─â╚Ťenilor europeni, ├«n toate sediile unde se desf─â╚Öoar─â lucrul cu publicul, cu respectarea condi╚Ťiilor de protec╚Ťie ╚Öi distan╚Ťare social─â ├«n zonele de ghi╚Öeu.

├Äntr-o prim─â etap─â, activitatea de rela╚Ťii cu publicul se va desf─â╚Öura dup─â programul normal de lucru, de luni p├ón─â vineri, ├«n intervalul orar stabilit la nivelul fiec─ârei structurii teritoriale de imigr─âri, sens ├«n care recomand─âm consultarea sec╚Ťiunii┬áContact a site-ului public.

Estim─âm o cre╚Ötere semnificativ─â a solicit─ârilor ca urmare a relu─ârii ├«n ├«ntregime a activit─â╚Ťii de rela╚Ťii cu publicul, prioritar fiind preluate cererile de programare depuse online.

├Än func╚Ťie de evolu╚Ťia situa╚Ťiei privind capacitatea de preluare ╚Öi procesare a documentelor, de la nivelul fiec─ârui jude╚Ť, pot fi dispuse m─âsuri de prelungire a programului de lucru, care vor fi comunicate din timp.

Accesul persoanelor ├«n interiorul spa╚Ťiilor de lucru cu publicul se face cu respectarea indica╚Ťiilor poli╚Ťi╚Ötilor, a marcajelor ╚Öi a regulilor de distan╚Ťare social─â, iar purtarea m─â╚Ötilor de protec┼úie este obligatorie.

Toate spa╚Ťiile de lucru sunt dezinfectate periodic ╚Öi igienizate cu rigurozitate, iar la intrarea ├«n institu╚Ťie se recomand─â folosirea produselor dezinfectante.

Pentru evitarea sta╚Ťion─ârii ╚Öi aglomer─ârii ├«n spa╚Ťiile de lucru, Inspectoratul General pentru Imigr─âri recomand─â utilizarea, ├«n continuare, a portalului online de programare a documentelor, ├«nainte de prezentarea acestora la ghi╚Öeu.

Reamintim cet─â╚Ťenilor str─âini ╚Öi europeni c─â au la dispozi╚Ťie┬á90 de zile, de la data ├«ncet─ârii st─ârii de urgen╚Ť─â, pentru a efectua demersurile necesare de ├«nregistrare ╚Öi de preschimbare a documentelor care au expirat ├«n aceast─â perioad─â.

C├ót prive╚Öte activitateade primire ├«n audien╚Ť─â, aceasta┬á se va desf─â╚Öura numai ├«n cazuri cu caracter deosebit, pentru un interval de maxim 15 minute, respect├óndu-se recomand─ârile medicale de evitare a interac╚Ťiunii prelungite dintre persoane. ├Än situa╚Ťia ├«n care nu se poate realiza primirea ├«n audien╚Ť─â, solicitan╚Ťii pot utiliza mijloacele alternative de comunicare electronic─â sau po╚Ötal─â, urm├ónd s─â primeasc─â r─âspuns la cele sesizate.

 

BIROUL INFORMARE ╚śI RELA╚ÜII PUBLICE┬á ┬á ┬á

Link comunicat de presa –

http://Reluarea activitatii la Imigrari

Mai multe detalii despre prelungirea permiselor de sedere si obtinerea avizelor de munca  gasiti in site-ul nostru

Prelungire permise sedere 

Obtinerea avizelor de munca 

 

Desemenea, puteti afla mai multe informatii accesand canalul nostru de youtube. 

Faci un comentariu sau dai un r─âspuns?

Imigrari.ro

(004) 0722 32 14 93
Luni ÔÇô Vineri: 0900 ÔÇô 1700
IMIGRARI
Bulevardul Unirii, Nr. 70,
Bloc J4, Scara Tr.3, Etaj 1,
apartament 53, interfon 53,
bloc Zepter, București

     

Google Map

Articole recente

Call Now Button