Oferim asistenta si consultanta in relatia cu Inspectoratul General pentru Imigrari din Romania asigurand solutii optime pentru fiecare caz in parte si termenele de executie garantate conform contractului stabilit intre parti.

Ce ne recomanda? Experienta castigata in cei peste 15 ani in domeniu, seriozitatea si, mai ales, cei peste 2000 de cetateni straini pe care i-am asistat in procesul de obtinere a dreptului de sedere in Romania, a avizului de munca sau avizului de detasare, a permisului de munca sau a permisului de sedere in scop de reintregire a familiei.

„Serviciile oferite de acest cabinet de avocatura sunt de nivel calitativ ridicat. In 2007 am rezolvat dreptul meu de sedere si, apoi, vizele pentru sotia si fiica mea. Ulterior am avut nevoie de permise de munca pentru cativa cetateni chinezi si am apelat tot la acesta firma, care a rezolvat in timp foarte scurt aceasta cerere. De fiecare data am fost ajutat cu promtitudine si rapiditate. In 2012 am obtinut stabilire de domiciliu in Romania pentru mine si familia mea. Recomand cu caldura aceasta firma.”

Wang Yonghe
cetatean Chinez

„Sunt din Iraq si am fost ajutat de doamna avocat sa deschid o firma in Romania si sa obtin permis de sedere in scop de munca. Apoi, dansa m-a ajutat sa imi aduc toata familia in Romania, intr-o perioada in care situatia era periculoasa la mine in tara. Sunt extrem de multumit ca o cunosc pe doamna Manolica, pentru ca stiu ca orice peoblema as avea in domeniul dreptului de sedere, dansa ma ajuta intodeauna sa o rezolv.”

Mihammed Al Azzazi
cetatean Iraqian

Compania noastra este formata din specialisti in imigrari si ofera toata gama de servicii din acest domeniu:

Serviciile pe care le putem oferi sunt atat pentru cetateni straini aflati in Uniunea Europeana cat si din afara spatiului Uniunii Europene.

Esti angajator si procedura de obtinere a avizului de munca pentru cetateni straini ti se pare complexa?

Avem solutia potrivita pentru tine! In 45 de zile putem obtine avizul de munca, fara stres si fara multe formalitati pentru compania ta.

Esti cetatean in afara Uniunii Europene si vrei sa te angajezi in Romania?
Ai nevoie de un aviz de munca de la Inspectoratul General pentru Imigrari
Vestea buna este ca in 45 de zile poti avea acest aviz apeland la noi.
Suna acum si afla actele necesare si procedura.

Angajatorul tau va fi foarte multumit.